Decizie incredibilă luată de Diego Maradona înainte de moarte. Nu le-a inclus în testament pe două din fiicele sale

A fost cel mai mare fotbalist din istorie și toți au rămas surprinși când au descoperit că acesta are mai puțini bani decât un simplu sportiv. Diego Maradona a luat o decizie incredibilă.

Înainte de a trece la cele veșnice, Diego Maradona a luat o decizie cu totul surprinzătoare. Fosta soție și două dintre fiice nu au fost trecute în testament.

Decizie incredibilă luată de Diego Maradona înainte de moarte. Nu le-a inclus în testament pe două din fiicele sale

Potrivit gsp.ro, Claudia Villafane, fosta soție a lui Maradona dar și Gianina și Dalma, două dintre fiicele lui Maradona nu au parte la testament. Asta pentru că nu au fost incluse. De ce s-a întâmplat așa? În 2015, Maradona a văzut că din contul lui au dispărut șase milioane de euro.

Plus alte 458 obiecte de colecție. În acel moment, Maradona a învinuit-o pentru dispariția lor pe Claudia Villafane, iar scandalul de atunci a făcut ocolul lumii. Iar de atunci nu s-a răzgândit. Sursele spun că averea marelui fotbalist este estimată la 75 de milioane de dolari, plus mai multe proprietăți, mașini de lux și bijuterii.

Înainte de moarte a căzut și s-a lovit la cap

Potrivit avocatului unei infirmiere care-l îngrijea pe Diego la locuința acestuia din Tigre susține un lucru incredibil. Și anume că sportivul a căzut și l-a lovit la cap cu puțin înainte de moarte. Din nefericire însă nimeni nu s-a gândit să-l ducă la spital pentru a-i face o tomografie.

„El nu era în stare să decidă și trebuie să meargă cineva să-i facă o tomografie. I s-a întâmplat cam cu o săptămână înainte să moară”, spune Gisela Madrid, declarația fiind preluată de Gazzetta dello Sport. Dumnezeul fotbalului argentinian a trecut în lumea drepților ca urmare a unui stop cardio-respirator. În acel moment, Diego Maradona s-a aflat la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.