Deea și Dinu Maxer au hotărât data botezului Maysei

Au amânat evenimentul și, în sfârșit, după multe discuții, au hotărât data botezului fetiței lor, Maysa. Acesta va avea loc pe 13 septembrie.

Dinu și Deea Maxer au pus la punct ultimele detalii despre un eveniment important din viața lor. Au hotărât data botezului Maysei.

Deea și Dinu Maxer au hotărât data botezului Maysei

În sfârșit, Deea și Dinu au hotărât data botezului fetiței. Nașii micuței vor fi fratele lui Dinu și soția acestuia. “Am stabilit botezul Maysei. A fost amânat din 4 aprilie în 13 septembrie. (…)  Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu naşii. Ţineam neapărat să fie şi părinţii.

Aşadar, am aşteptat relaxarea. Iar apoi a venit contractul la mare, la care nu putem renunţa, fiind singurul venit în această perioadă. Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”, a declarat fericita mămică.

deea maxer

Micuța va avea două perechi de nași

Pe lângă fratele lui Dinu și soția, micuța va mai avea încă o pereche de nași. “Maysa va avea două perechi de naşi. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie, când împlineşte un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea naşilor, un eveniment restrâns”, a mai spus Deea.

Artista nu va mai putea face copii

Maysa a venit pe lume în octombrie anul trecut, dar nașterea a fost una cu mari probleme. În urma complicațiilor, Deea a primit o veste neplăcută: nu va mai putea face copii. “Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei, au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.