Delia se gândește din ce în ce mai mult să devină mamă

E îndrăgostită iremediabil de copiii surorii sale. Mama Deliei spune că aceasta se gândește din ce în ce mai mult să devină mamă.

Își dorește să devină mamă, spune Gina Matache despre iubita cântăreață Delia. Până atunci însă, cântăreața se bucură de copiii surorii sale.

Delia se gândește din ce în ce mai mult să devină mamă

Vrea Delia să devină mamă? E o întrebare care se află pe buzele tuturor în ultima perioadă. Cea care încearcă să facă lumină este mama Deliei, Gina Matache. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Gina Matache a spus despre fiica sa că e o femeie extrem de rațională.

delia

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a declarat Gina Matache. Mai mult, Gina afirmă că Răzvan o adoră pe fiica sa și e în stare să facă orice sacrificiu pentru ea. „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Delia se află acum într-un impas

Legat  de momentul maternității Deliei, Gina Matache spune că fiica sa se află într-un impas. Asta pentru că odată ce va aduce pe lume copii, va fi obligată să-și sacrifice cariera.  „Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă. (…) Era groaznic pentru că eram foarte tânără, la Delia. Pentru că la Oana m-a ajutat Delia. Delia mi-a preluat din trei sferturi din sarcini. Aveam și serviciu, iar doi ani mergeam și la seral. O duceam pe Delia la creșă, săptămânal.”, a mărturisit Gina Matache.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.