Delia și-a cumpărat casă de 3 milioane de euro

Când vine vorba de fericirea sa, Delia nu se uită la bani. Frumoasa cântăreață și-a cumpărat casă de 3 milioane de euro.

Când vine vorba de fericirea sa, Delia nu se uită la bani. Frumoasa cântăreață și-a cumpărat casă de 3 milioane de euro.

A dat 3 milioane de euro pentru a-și achiziționa casa mult visată. Ce-i drept, prețul a fost pe măsura luxului și a opulenței. Delia a scos din buzunar suma de 3 milioane de euro.

Delia și-a cumpărat casă de 3 milioane de euro

3 milioane de euro. Potrivit apa de trandafiri, acesta este prețul pe care Delia l-a dat pe un supert penthoue. Acesta este situat într-un zgârie nori dintr-o zonă rezidenţială, din nordul Capitalei şi are nu mai puţin de 575 de metri pătrați.

delia

Apartamentul deliei se află la etajele 19 şi 20 ale blocului turn care este încă în faza de construcţie. Vedeta se va muta în noua sa achiziție anul viitor. Până atunci însă ea va stat tot într-un penthouse, cumpărat în urmă cu 7 ani. Pentru această casă, Delia a plătit suma de aproape un milion de euro şi pe care şi l-a amenajat după bunul ei plac.

Cea de-a doua casă a costat 1 milion de euro

Cât privește apartamentul vechi, acesta are  în jur de 400 de metri pătraţi, scară interioară şi o piscină pe terasă. Cântăreaţa a prezentat câteva imagini din interiorul locuinţei în cadrul unei emisiuni televizate, dezvăluind că a angajat un arhitect care să se ocupe de aspectul casei. Ce a ieșit? Un apartament fantastic.

Dacă dormitorul este decorat în stil asiatic, pe pereţii din mai multe încăperi se găsesc desene în stil graffitti.  “Prefer să merg aproape, în Herăstrău, decât să pierd timpul în trafic. Dar nu prea merg la cafenele sau la restuarant. Stau foarte mult închisă în casă… Nu mă sufoc. Am geamurile deschise, respir”, spunea jurata de la iUmor. Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu, cu care s-a cunoscut la clubul unde acesta era manager. Pe lângă faptul că îi este soţ, Răzvan este şi managerul Deliei.

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.