Delia și Răzvan Munteanu au făcut opt ani de mariaj. Cum au petrecut cei doi

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și o soție fericită. Delia și Răzvan Munteanu au făcut opt ani de mariaj. Unde au petrecut cei doi.

Are o carieră de succes și un mariaj cum multe femei își doresc. Delia și Răzvan Munteanu au făcut opt ani de căsnicie. Cei doi soți s-au distrat într-un loc intim.

Delia și Răzvan Munteanu au împlinit opt ani de căsnicie

De zece ani, Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu și zilele trecute au făcut opt ani de căsnicie. Cei doi au ales să sărbătorească la munte. Delia a postat pe Instagram o imagine de vis în care își sărută soțul și se îmbrățișează. Fanii au rămas fără cuvinte și cei doi au primit sute de like-uri și mesaje. „La mai mulți sănătoși împreună! / Să fiți Binecuvântați!  / Un infinit împreună! Să fiți mereu sănătoși și fericiți ca acum!, sunt câteva din mesajele trimise de internauți.

delia

Cine e soțul Deliei

Pe lângă faptul că este impresarul Deliei, Răzvan Munteanu este și un om de afaceri prosper. Acesta deține câteva localuri în Centrul Vechi al Capitalei. Frumoasa cântăreață l-a cunoscut într-un club unde acesta era manager. Într-un interviu mai vechi, Răzvan Munteanu a declarat că a fost dragoste la prima vedere. În plus, el a încurajat-o mult în cariera sa și ulterior i-a devenit manager, tocmai din dorința de a mereu aproape de femeia pe care o iubește.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, a declarat Răzvan Munteanu. Pentru că se respectă, cei doi locuiesc de câţiva ani într-un penthouse situat în partea de nord a Bucureştiului. Se pare că e vorba de un duplex situat într-un bloc cu patru etaje. Prețul estimat pentru această locuință se ridică la peste un milion de euro.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.