Delia, vacanță de 10.000 de euro în Maldive

Nimeni nu o poate opri pe Delia să plece în vacanțele cu care s-a obișnuit. Recent, aceasta a dat o fugă în Turcia, apoi s-a îndreptat către Maldive. Pentru zece zile, artista a plătit 10.000 de euro.

A considerat că e momentul să se rupă de tot și să fugă în locuri calde. Delia și Răzvan, soțul său au plecat la relaxare în Maldive. Pentru 10 zile de vis, cei doi au scos din buzunar 10.000 de euro.

Delia, vacanță de 10.000 de euro în Maldive

10 zile de vis în Maldive, e tot ce și-a dorit Delia și soțul său. Cei doi au ales să meargă într-un loc plin de căldură, să înoate și să facă plimbări cu bicicleta printre palmieri. E adevărat că pentru o singură noapte de cazare, cei doi au scos din buzunar o sumă deloc de neglijat.

E vorba de 1000 de euro. Pentru că locația aleasă de Delia este una de lux. Totodată, vedeta a postat o mulțime de filmulețe din care reiese faptul că cei doi se bucură de cele mai bune preparate culinare dar și băuturi alese. Un răsfăț în adevăratul sens al cuvântului. De ce au ales soții Maldive? Blonda mărturisește că acolo ea și Răzvan se simt exact ca acasă.

Citește și  Lidia Buble vrea să devină mamă. Caută bărbatul potrivit

delia

Nu-și dorește copii

Tot mai mulți fani sunt curioși de ce până acum Delia nu a vorbit niciodată despre copii. „Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

acă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, cu ceva timp în urmă pentru revista unica.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.