Denise Rifai e trasă prin inel. La ce preparat culinar nu poate rezista Denise Rifai

La 36 de ani, Denise Rifai arată spectaculos. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D are mare grijă de imaginea sa, dar asta nu înseamnă că nu se hrănește corespunzător. În plus, sportul este la ordinea zilei. Iată la ce renunță Denise Rifai, dar și care e preparatul pe care îl adoră.

Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent. Aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce.

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr”, a mărturisit prezentatoarea pentru Click.

Nu consumă deloc băuturi carbogazoase

Pentru că are un metabolism lent și spune că reține apă mai ales când afară e foarte cald, ea a renunțat la băuturilor carbogazoase și a renunțat să pună sare în mâncare. Chiar și așa, frumoasa Denise Rifai spune că oricând ar lăsa cartofii prăjiți care îi plac foarte mult în favoarea pepenelui verde, un fruct pe sufletul ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata