Descoperire înfricoșătoare! Un bărbat s-a dus să citească gazele și a dat de o cameră secretă veche de 800 de ani

Proprietarul unui magazin de țigări electronice din Marea Britanie a descoperit o camera secretă veche de aproximativ 800 de ani, în momentul în care a trebuit să coboare în subsol pentru a citi gazele.

Sam Jessop, în vârstă de 40 de ani,  a rămas șocat de descoperirea făcută: o cameră secretă de aproximativ 800 de ani. Mai exact, bolta înfricoșătoare este considerată a fi parte a unei mănăstiri antice de la începutul secolului al XIV-lea.

„Am decis să arunc o privire în jur pentru că eram curios și ceea ce am găsit acolo a fost puțin șocant. A fost ca și cum ai intra într-o biserică. Este foarte bine lucrat – nu este doar o construcție oarecare – există niște lucrări adevărate de zidărie din piatră, cu mare atenție la detalii”, a spus bărbatul.

 

Citește și  America Express nu îi priește Irinei Fodor. Vedeta a ajuns la spital

„Este un adevărat amestec de perioade diferite. Sunt lucruri din anii 1600 până în anii 1700 și apoi piese moderne care au fost adăugate mai târziu.

De exemplu, tavanele au doar doi metri înălțime, ceea ce este mult mai mic decât alte clădiri din aceeași perioadă, așa că podeaua a fost ridicată la un moment dat și i s-a adăugat încă un strat cu aproximativ 50 sau 60 de ani în urmă”, a mai povestit bărbatul.