Detalii înfiorătoare despre copilul care a fost mâncat de viermi. Bunica: ‘’Era în comă de mult’’

Un micuț în vârstă de nouă ani a fost descoperit în casă cu o serie de răni grave și plin cu viermi. Băiețelul a fost dus la spital și este în comă. Acum, a fost deschisă o anchetă de proporții în cazul copilului, de loc din Dej, găsit inconștient în patul din sufrageria casei în care locuia alături de bunică, mamă și concubinul acesteia. Rănile de pe trupul copilului au atras muște și viermi, totul în contextul lipsei de responsabilitate a adulților care ar fi trebuit să-l îngrijească.

Medicii, oripilați, au declarat că micuțul avea sub fese o plagă foarte adâncă și se presupune că totul s-ar fi întâmplat după ce carnea i-ar fi pocnit pur și simplu, din cauza rănilor greu de imaginat și tratat, chiar și pentru cadrele medicale bine pregătite. Revoltător este faptul că tot calvarul durează de aproape o lună, iar adulții cu care locuia n-au luat măsuri. Ba mai mult, l-au lăsat pe micuț să doarmă în patul murdar și plin de sânge, fără să le pese de soarta lui și fără să-l curețe și să-l îngrijească. 

Citește și  Liderul AUR, George Simion a început să împartă invitațiile la nuntă

Bunica băiatului a declarat că acesta devenise foarte irascibil în ultima perioadă, în special din momentul în care noul concubin al mamei iresponsabile s-a mutat în casa lor. Dar cea care i-a dat viață a fost mult mai preocupată de relația ei de iubire, în detrimentul copilului care avea deja nevoie de un consult de specialitate, dat fiind faptul că a fost grav afectat psihologic de noua situație familială.

Astfel, bunica micuțului abandonat pe o saltea murdară a declarat că acesta lua un tratament cu niște pastile care au rolul de a calma, Rispolept, recomandate în cazul copiilor cu deviații de comportament și predispuși la agresivitate. 

Autoritățile au deschis o anchetă și urmează să se stabilească dacă cel mic poate rămâne sau nu în grija mamei. Mai mult, aceasta poate fi trasă la răspundere penal.