Detalii neștiute despre divorțul dintre Pepe și Raluca. A fost înșelat artistul?

Un episod din timpul căsniciei celor doi se pare că i-a adus pe Pepe și Raluca în această situație. Au ieșit la iveală detalii neștiute. A fost Pepe înșelat?

Detalii neștiute despre divorțul dintre Pepe și Raluca. A fost înșelat artistul?

Potrivit spynews.ro, câțiva apropiați ai cuplului Raluca și Pepe au schimbat total povestea, venind cu detalii surprinzătoare. E adevărat că Pepe a anunțat cu câteva zile în urmă de decizia Ralucăi de a pleca, dar fără să dea alte explicații. Sursele spun că în ultima perioadă Pepe s-a plâns prietenilor că soția sa nu mai este femeia care o știa el și a devenit foarte rece. Mai mult, aceasta se spune că i-ar zis artistului să vrea să plece la părinții ei, fără să spună motivul.

Citește și  S-a aflat adevărul din spatele divorțului. Pepe a bătut-o pe Raluca. Bruneta și-a scos certificat de la IML

S-a reîntors la Pepe

Mai mult decât atât, se aude prin târg că în urmă cu doi ani, cei doi au trecut printr-un episod care le-a dat viața peste cap. Se spune că nu Pepe ar fi făcut greși, ci Raluca ar fi călcat strâmb. În urma acestei situații neplăcute, cei doi soți ar fi stat despărțiți aproape două luni, apoi Raluca s-a reîntors lângă soțul său sperând că totul va fi bine.

Însă n-a fost deloc așa. În plus, se crede că nici relația dintre Pepe și bogatul său socru nu ar mai fi ca la început, pentru că ar fi fost încălcate cevaînțelegeri, care au fost puse la punct încă de la începutul mariajului. „aEu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.”, este anunțul lui Pepe legat de divorț.

Citește și  Așteptările au luat sfârșit pentru fanii emisiunii. Începe Te cunosc de undeva, sezonul 17

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.