Dezamăgirea Anamariei Prodan: Nu am avut niciodată o vacanță cu Laur

Trăiește o poveste de dragoste ca în filme cu soțul său, antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar are o dezamăgire. Nu am avut niciodată o vacanță cu Laur.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pentru foarte mulți cuplul perfect. Chiar și așa, Anamaria are o durere în suflet: Nu am avut niciodată o vacanță cu Laur.

Dezamăgirea Anamariei Prodan: Nu am avut niciodată o vacanță cu Laur

Pentru el, este femeia perfectă și ar face orice să nu o piardă. Iar Laur este bărbatul ideal pentru Anamaria Prodan. Chiar și așa, sexy impresara spune că uneori o prinde tristețea: Nu am avut niciodată o vacanță cu Laur.  “Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit.

Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, a mărturisit la Prietenii lui Ovidiu.

anamaria prodan

Nu i-a verificat niciodată telefonul

Extrem de sinceră, aceasta a spus că nu a umblat niciodată în telefonul soțului său și nu știe câți bani are, deși totul este la comun.  “Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă.

Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic”, a mărturisit sexy impresara. Pe de altă parte, aceasta a spus că niciodată nu a rămas datoare cuiva care a deranjat-o în viață: “Eu n-am aprins niciodată focul, dar întotdeauna am ripostat. N-am rămas niciodată datoare. Acum le e foarte frică de mine. Pentru că nu e vorba de gură, ci de ce-am în cap. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele, răspund și-mi asum. Am urcat singură!”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.