Dezvăluirile lui Connect-R au șocat întreaga Românie

Chiar dacă acum nu duce lipsă de nimic, Connect-R a făcut câteva dezvăluiri care au șocat întreaga Românie.

A avut perioade în care mâncarea i s-a părut un lux. Iată dezvăluirile lui Connect-R care au șocat întreaga Românie.

Dezvăluirile lui Connect-R au șocat întreaga Românie

A ajuns unul dintre marile vedete ale României, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat. Connect-R a făcut dezvăluiri care au șocat întreaga Românie. „Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata. Domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemtul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine’, a mărturisit cântăreţul pe Instastory.

De ce a divorțat de Misha

Potrivit viva.ro Connect-R le-a spus tuturor vedetelor că trebuie să-și expună și părțile mai puțin frumoase în fața fanilor. Doar așa vor fi percepuți așa cum sunt cu adevărat. Mai mult, vedea susține că artiștii sunt responsabili de educarea generațiilor care vin.  Chiar dacă Connect-R și Misha sunt printre cei mai iubiți artiști din România, aceștia au divorțat. Dar cei doi își cresc fetița împreună. „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a declarat în acel moment Misha pe contul ei de socializare.

connect-R si misha

Nu, domle, eu sunt omul!

La rândul său și Connect-R le-a mărturisit totul fanilor. „Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: „ești artistul sau ești omul?’. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul. Doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine?, a dezvăluit artistul.

Mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți

Totodată, artistul a dezvăluit faptul că a avut momente în care s-a identificat prea mult cu ce cred ceilalți.  “Și atunci am zis: „nu domle, eu sunt Omul!’. Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată. Eu cel ce a reușit în viață. Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți’, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.