Din ce pensie trăiește Maria Băsescu

A fost și va rămâne una dintre femeile cu cel mai mult bun la îmbrăcăminte. Din ce pensie trăiește Maria Băsescu, fosta primă Doamnă a României.

Una dintre cele mai elegante femei care au fost la brațul vreunui politician rămâne fără îndoială, Maria Băsescu. Din ce pensie trăiește soția lui Traian Băsescu.

Din ce pensie trăiește Maria Băsescu

În timp ce Traian Băsescu nu se lasă de politică și recent a candidat pentru postul de primar al Capitalei, Maria Băsescu se ocupă de nepoți. Caldă și delicată, impresionând prin calmitate și mult bun gust, Maria Băsescu le dă clasă multor altor doamne nu doar de seama ei, ci și mult mai tinere. Puțini sunt însă cei care știu că doamna Băsescu primește de la statul român o pensie de toată jena. E vorba de 700 de lei lunar. Pe de altă parte, soțul său are o pensie care s-a ridicat anul trecut la 13.000 de euro.

maria basescu

Ce avere are familia Băsescu

Sigur că soții Băsescu nu au de ce să se plângă, pentru că au o avere considerabilă. Este vorba de două terenuri în București, ambele închiriate de la Primăria Capitalei, precum şi un apartament de 250 de mp cumpărat în 2003, tot în Capitală. În plus, soții Băsescu au și un două mașini, e vorba de  un Ford B-Max şi o Dacia Duster. La toate acestea, se adaugă și bijuterii, ceasuri și tablouri în valoare de 171.000 de euro.

Potrivit RomaniaTV, Traian Băsescu mai deţine împreună cu soţia zece conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 250.000 de euro. În declarația de avere a lui Traian Băsescu se specifică și faptul că acesta deține mai multe titluri de stat la Ministerul Afacerilor Publice care în total valorează 444.000 de euro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.