Din ce trăiește acum Victor Slav, rămas și fără cafenea și fără emisiune la tv

Din păcate, a dat faliment și cu cafeneaua, așa că acum nu mai are prea multe lucruri de făcut. Și, totuși, din ce trăiește fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, Victor Slav a vorbit despre preocupările sale. Fostul prezentator a mărturisit că are o afacere online și are de gând să deschidă și mai multe, pentru că aceste îi aduc bani în cont.

Merge foarte bine, avem deja un an de când ne ocupăm, totul este pus pe roate

„În prezent am un business online și îl pregătesc pe al doilea, de fapt încă două. Cel care este deja pe piață este cu parfumuri, următorul o să fie cu brățări, iar celălalt este o surpriză.

Merge foarte bine, avem deja un an de când ne ocupăm, totul este pus pe roate. Sunt cu încă un băiat în businessul acesta. Iubita mea este implicată, vine cu idei. Femeile sunt întotdeauna implicate în orice și au întotdeauna idei foarte bune, cam în orice domeniu, am remarcat eu. De cele mai multe ori trebuie să ne lăsăm conduși de ele”, a mărturisit Victor.

Citește și  Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga

Îi este dor de televiziune

Chiar dacă financiar nu are probleme, acesta susține că dorul de televiziune îi dă târcoale. „Am momente, recunosc, în care mi se face dor de televiziune, dar este bine și cred că orice om are nevoie și de pauze în viața lui, așa că aceste pauze sunt binevenite”, a mai spus el.

Mi-am vândut un apartament

Cât privește cafeneaua, el a recunoscut că a închis-o, în plus și-a vândut și un apartament pentru acea investiție. „Am închis cafeneaua. Cine putea, decât un nebun ca mine să deschidă cafeneaua fix în pandemie? După cele două luni, adică în 2020, în care am stat în casă, după aceea m-am gândit să investesc în HoReCa.

Puteam să rămân în continuare în business, numai că am început alte lucruri, iar eu cred că deja din septembrie o să înceapă iar cu restricții și cu probleme și eu m-am cam săturat. E adevărat că mi-am vândut un apartament, deci una dintre case pentru această investiție”, s-a destăinuit fostul prezentator.

Citește și  Războinicii de la Survivor, la un pas de bătaie. Cum s-a întâmplat totul