Din cotropitori au ajuns cotropiți. Duduienii sunt într-o situație disperată

Dacă în urmă cu doar câteva luni clanul Duduienilor speria România, odată cu moarte lui Emi Pian, situață s-a schimbat radical. Aceștia au ajuns într-o situație disperată.

Sunt într-o situație disperată și caută ajutor. Au început să fie dominați de alte clanuri.

Din cotropitori au ajuns cotropiți. Duduienii sunt într-o situație disperată

Potrivit spynews.ro, odată cu decesul lui Emi Pian, clanul Duduianu a început să decadă din ce în ce mai mult. Dacă în trecut ei făceau legea în România, acum au început să simtă dominația altor clanuri. În acest moment, aceștia nu au un lider și viața tuturor s-a schimbat radical. Clanul Duduianu a început să decadă atât de mult, mai ales după Anaser și Aramis au fost băgați în spital.

Duduienii cer ajutor

Ca atare, clanul Duduienilor a ajuns să ceară ajutor, dar nimeni nu îi bagă în seamă. Aceștia au spus chiar că vor protecție, contra cost, dar culmea este că nimeni nu vrea să se bage în această poveste. Sursele spun că membrii clanului au ajuns să investească tot ce au ca să nu cumva să fie vânați. Mai mult decât atât, aceștia chiar cedează datoriile pe care le au unii la ei altor clanuri, doar pentru a fi protejați. Și nu primesc atenție nici măcar de la cei pe care de-a lungul timpului regretatul Emi Pian i-a sprijinit.

Au ajuns victime

Totodată, sursele spun că toată lumea vrea ca Duduienii să cadă din ce în ce mai mult, nicidecum să-și revină. Și mai rău este faptul că celor din clanul Duduianu li s-a spus că nu mai au ce căuta în București. Nu ai decât să se descurce cum pot în Ilfov. Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a trecut la cele veșnice cu doar câteva luni în urmă. În urma lui a rămas o familie îndurerată și niște membri ai clanului care sunt în cea mai grea situație în care au fost vreodată.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.