Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj

Îndrăgitul cântăreț Dinu Iancu Sălăjanu e în culmea fericirii. Este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Cântăreț iubit de public și politician de succes. Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj

După 16 ani în care CJ Sălaj a fost în mâna social-democratului Tiberiu Marc, totul se schimbă. Dinu Iancu Sălăjanu este noul președinte al Consiliului Județean Sălaj. Acesta a câștigat alegerile cu 36%. A fost urmat de candidatul PSD, Florin Florian, cu 27% din sufragii şi cel al UDMR, Robert Szilagyi, cu aproape 20% din voturi.

Cine este cântărețul

Dinu Iancu Sălăjanu a văut lumina zilei în anul 1969, iar numele său adevărat este Dinu Ianchiș. Talentat de când se știe, acesta este absolvent de Conservator, secția canto clasic, la Facultatea de Muzică a Universității din Oradea. De asemenea, este directorul casei de cultură din Zalău și directorul ansamblului de cântece și dansuri „Porolisum”. Din 2006, este și liderul organizației județene a Partidului Inițiativa României.

Citește și  Selly a avut accident din nou. A intrat cu mașina într-un semn de circulație

dinu iancu salajanu

Case, mașini de lux și terenuri

Potrivit declarației de avere nr. 17 din data de 28 mai 2020, Dinu Iancu Sălăjanu  a reușit până în acest moment să strângă o avere impresionantă. Împreună cu soția are 22.548 de mp de pământ intravilan în Hurez, Cizer și Zalău. De asemenea, cântărețul se bucură de trei case în Zalău, și una în Hurez de 80 mp. La copitolul autoturisme, Dinu Iancu deține un Audi Q3 din 2006 și un Audi Q5 din 2012. Tot din declarația sa de avere semnată în 28 mai 2020, Dinu Iancu Sălăjanu a încasat un venit anul de 184.538 de lei.  La acești bani se mai adugă și 7.677 de lei din servicii artistice.

Soția sa este medic

Jumătatea lui Dinu Iancu Sălăjanu este medic și o prezență discretă în showbizz-ul românesc. Cu ceva timp în urmă, aceasta a povestit la femeide10.ro, cum l-a cunoscut pe cel ce i-a devenit soț: „Aspectul fizic contează  poate la o anumită vârstă, însă pe mine m-a cucerit definitiv felul de a fi. Ne-am cunoscut la un eveniment, mai precis la o nuntă unde el cânta împreună cu orchestra, iar eu eram invitată. Sigur, o parte din anturajul meu îl cunoştea, îl mai văzuseră la alte evenimente însă eu era prima oară când îl auzeam….şi sigur îmi plăcea ce văd! Ba, eram chiar fascinată! …şi ne-am tot privit până am reuşit să facem cunoştinţă, să schimbăm numărul de telefon…să ne întâlnim, să ne plimbăm, să ne cunoaştem…şi, iată,  suntem căsătoriţi”.

Citește și  Cui a servit gogoși Iuliana Marciuc

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.