Doinița Oancea are probleme de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor

Frumoasa Doinița Oancea are mari probleme de sănătate. Cu puțin timp în urmă, aceasta a anunțat că a ajuns pe mâinile medicilor.

Are mari probleme de sănătate de câteva luni și s-a hotărât să meargă la doctor. Ea i-a anunțat pe fanii săi că a mers la medic pentru a-și rezolva problema.

Doinița Oancea are probleme de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor

Artista le-a spus celor care o iubesc că săptămâna trecută a reușit, în final, să ajungă la medicul de familie pentru a-și lua trimitere. În plus, aceasta a spus că de câteva luni se luptă cu căderea excesivă a părului și vrea neapărat să-și facă analize amănunțite.  „După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

doinita oancea

I-a îndemnat pe admiratorii săi să nu încerce tratamente la întâmplare

De asemenea, Doinița Oancea le-a spus celor care o iubesc să nu încerce niciodată tratamente la întâmplare, ci să meargă la medic pentru orice problemă de sănătate ar avea.  „Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte altea. Trebuie să facem analize. (…) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate… faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y… suntem diferiți, reacționăm diferit!”, a mai spus ea.

De cinci ani e într-o relație serioasă

Întrebată când se căsătorește, acesta a lămurit problema, în cadrul unui interviu. „De 5 ani, sunt într-o relație serioasă. Certurile noastre, chiar dacă puține, se lasă cu amenințări de despărțire. În momentul de față, avem o relație care mi se pare foarte ok. Văd în jurul meu cupluri care simt nevoia să adune și alți oameni. Faptul că eu pot să stau doar cu o singură persoană, pe canapea, fără să vorbim și să simt o liniște sufletească asta spune multe lucruri. Avem un stil împreună de a fi”, a declarat Doinița Oancea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.