Domnul Rimă vrea să facă nuntă. Dar fără spectacol

Fetele care sperau că vor ajunge la inima Domnului Rimă suspină adânc. La doar o lună după cununia civilă, Flick vrea să facă nuntă.

Cu puțin timp în urmă a făcut cununia civilă cu aleasa inimii sale, Denisa Hodișan. Acum, domnul Rimă vrea să facă nuntă.

Domnul Rimă vrea să facă nuntă. Dar fără spectacol

E mai îndrăgostit ca niciodată. Și după ce a făcut cununia civilă în secret, Flick vrea să facă nuntă. Dar nu orice fel de nuntă, ci una doar pentru ei, fără nici un fel de spectacol. De care, spune acesta, presa va afla mai târziu. Flick și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată și se pregătesc să facă o petrecere pentru invitații lor, în ziua cea mare.

Nași au fost Daniel Buzdugan și soția lui

Cei doi și-au unit destinele în luna august și au avut parte de toată iubirea celor din jur. Cei doi au preferat să facă cununia civilă în Grecia, iar nași le-au fost Daniel Buzgudan și soția lui. În acel moment, Flick a postat imagini superbe de la locul faptei, iar Denisa a fost cea mai ferictă femeie la brațul său.

Citește și  Nuțu Cămătaru își însoară băiatul. Pentru un asemenea eveniment, nu se uită la bani

flick si denisa

De curând, jumătatea lui Flick le-a spus fanilor din mediul online că își dorește ca marea zi a nunții să fie una de neuitat. ”Lucrăm la asta, va fi în viitorul apropiat. Dar o facem fără spectacol, doar pentru noi, deci probabil o să aflați după”, a declarat Denisa pe o rețea de socializare.

Picanterii din cuplu

Frumoasa Denisa, câștigătoarea Miss Planet 2019 și omul de radio s-au cunoscut cu câteva luni în urmă, dar au preferat să-și țină relația departe de ochii lumii. ‘Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea’, a povestit Flick, invitat în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și  Se anunță un divorț greu între Andreea Bălan și George Burcea

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.