Donald Trump a agresat sexual un fost model

Scandal mare la Casa Albă, după ce s-a aflat că Donald Trump a agresat sexual un fost model. Femeia vrea să i se facă dreptate.

A agresat sexual un fost model, iar acum s-a aflat totul. Donald Trump neagă acuzațiile.

Donald Trump a agresat sexual un fost model

În anul 1997, Donald Trump a făcut o faptă care nu e demnă de un bărbat, fie el chiar și președintele SUA: a agresat sexual un fost model. Totul a ieșit la iveală după ce Amy Dorris a dat un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian. Femeia spune că neplăcutul eveniment s-a întâmplat la New York, în timpul unui turneu US Open. Amy a mărturisit că Trump a făcut acest gest aproape de tribuna  privată din care invitații lui Trump urmăreau turneul.

”El și-a băgat limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam. În acel moment, m-a strâns și a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul. Eram prinsă în capcană, nu mă puteam elibera”, a declarat Amy Dorris pentruu The Guardian. Femeia spune că i-a tot cerut lui Trump să o lase în pace, dar acesta nu a vrut: ”Nu-i păsa deloc. Eram șocată, m-am simțit violată”. Mai mult, aceasta afirmă că pe toata perioada șederii sale în New York, Trump și-a continuat avansurile.

donald trump

 

Donald Trump spune că nimic nu e adevărat

Prin intermediul avocaților săi, Donald Trump neagă aceste acuzații. În plus, apărătorii președintelui Americii spun că dacă ar fi avut loc o astfel de agresiune ar fi fost observată de martori, ceea  ce nu s-a întâmplat. Amy Dorris spune că nu a făcut până acum această declarație, pentru că i-a fost frică de consecințe.

Fiicele mele vor împlini 13 ani. Vreau ca ele să știe că nu lăsăm pe nimeni să ne facă ceva fără consimțământul nostru. Vreau ca ele să vadă că nu am rămas tăcută. Am ținut piept cuiva care a comis un act inacceptabil”, a spus Amy Doris. În acea perioadă tânăra era fotomodel și l-a cunoscut pe Trump prin intermediul iubitului său de atunci care era un apropiat al actualul președinte al SUA.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.