Donald Trump, atac fără precedent la Joe Biden. Nu recunosc nimic. Am câștigat alegerile!

După ce a recunoscut că Joe Biden a câștigat alegerile din SUA, Donald Trump s-a răzgândit. Acesta a avut un atac fără precedent la adresa lui Biden.

A susținut că voturile sunt fraudate, apoi a recunoscut că Joe Biden a câștigat alegerile. Acum, Trump s-a răzgândit. Nu recunosc nimic. Am câștigat alegerile!

Donald Trump, atac fără precedent la Joe Biden. Nu recunosc nimic. Am câștigat alegerile!

Donald Trump joacă alba-neagra cu alegerile prezidențiale. Dacă acum câteva zile și-a călcat pe inimă și a recunoscut că a pierdut, acum și-a schimbat opțiunea.

„A câștigat, pentru că alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul, iar voturile au fost intabulate de o companie de stânga radicală, Dominion, cu o reputație proastă și echipament prost care nu s-ar califica nici măcar pentru Texas (pe care l-am câștigat la diferență mare), media tăcută și falsă și mai multe!”,  fost primul mesaj postat de Trump pe twitter.

joe biden alegeri

Alegerile au fost aranjate

La doar câteva ore, același Donald Trump a postat un alt mesaj, tot pe twitter în care a scris cu majuscule că alegerile au fost aranjate: „Alegeri aranjate! Noi vom câștiga!”. Mai mult, Trump spune că va continua procesul pentru a contesta votul și a demonstra tuturor că el are dreptate. „El a câștigat numai în ochii presei fake news. Nu recunosc nimic! Avem un drum lung înainte. Au fost niște alegeri aranjate!”, a spus fostul președinte al SUA.

Trump șterge pe jos și cu fostul său consilier pe probleme de Securitate națională

Potrivit digi24.ro, Pe de altă parte, Trump l-a criticat și pe fostul consilier pe probleme de urgență, considerându-l un tip morocănos și plictisitor. John Bolton a fost una dintre cele mai toante persoane din guvern cu care am avut ‘plăcerea’ să lucrez. Un tip morocănos, plictisitor și tăcut, care nu avea nicio contribuție la problemele de securitate națională în afară de a spune „Păi, hai să mergem la război”. În plus, a făcut publice multe informații clasificate. Un adevărat tont”, a scris Donald Trump.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.