Dorian Popa a ajuns la poliție. Cine a făcut plângere împotriva cântărețului

Un fan al lui Dorian Popa a constatat că artistul a făcut o mică greșeală de circulație și a făcut plângere împotriva lui. În aceste condiții Dorian Popa a ajuns la poliție.

Pentru că a greșit, Dorian Popa a ajuns la poliție. Cel care l-a turnat a fost chiar un fan de-al său.

Dorian Popa a ajuns la poliție. Cine a făcut plângere împotriva cântărețului

Uneori să fii sincer 100% cu fanii tăi, nu-ți aduce lucruri tocmai bune. Așa s-a întâmplat și cu îndrăgitul cântăreț Dorian Popa. Ce s-a întâmplat de fapt? Un fan a constatat că acesta a staționat greșit și a anunțat oamenii legii. Astfel că Dorian a ajuns la poliție să dea cu subsemnatul. Din fericire pentru el, s-a ales doar cu un avertisment. ”Am mers, am dat cu subsemnatul, nu am fost amendat (…) am fost avertizat verbal, la a doua abatere ești amendat”, a spus Dorian Popa.

dorian popa

Mașină de 50.000 de euro pentru iubita sa

De când e împreună cu Claudia Iosif, Dorian Popa e mai schimbat ca niciodată. Artistul o adoră și drept urmare i-a făcut cadou o mașină superbă, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 50.000 de euro. Este vorba de un Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet superb.

Citește și  Culiță Sterp a găsit un mesaj pe mașină: "Data viitoare..."

“Decapotabila este a nevestei, Johnule. Eu mi-am luat o mașină mare, de muncă, asta este a soției și am venit și noi să ne bucurăm de această singură zi liberă – Îi mulțumim Lui Dumnezeu că, printre zilele de muncă mai avem și zile în care ne putem bucura de ceea ce ne oferă tot Doamne – Doamne. (…)

Este jumate, jumătate – jumătate este cadou din partea mea și jumătate este munca ei. Suntem un cuplu mai modern și nu ne ascundem cu chestia asta. Babs muncește și este o femeie care reușește să adune bănuți. Motiv pentru care ne-am unit forțele, exact cum trebuie să facă un cuplu și este un cadou comun”, a declarat Dorian Popa.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.