Dorian Popa a dat totul din casă. Se luptă cu complexele din copilărie

A reușit să ajungă ce și-a dorit și totdeauna a avut mare grijă de imaginea sa. Iată prin ce a trecut Dorian Popa.

A suferit mult în copilărie din cauza greutății ba chiar propria mamă i-a pus o poreclă care l-a marcat: Somalia. Din acel moment, Dorian Popa și-a jurat că va ajunge ca toată lumea să întoarcă capul după el.

Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani, ce înțelege?

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea.

Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani, ce înțelege? Bine, glumea, evident.

Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport.

Citește și  Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. M-am transformat

Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu”, a explicat artistul.

Complexul capului deformat

Dar nu a fost singurul complex cu care s-a luptat de-a lungul vieții. Pentru că Dorian nu a suportat niciodată nasul, care i se părea foarte mare.

”Am mai avut complexul „capului deformat’ , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T..

Și am mai avut (complexe – n. red.), dar am înțeles că ăsta sunt eu… complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a povestit Dorian Popa în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și  S-a aflat adevărul despre Cătălin Botezatu. Designerul are doi copii cu două femei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata