Dorința Laurei Cosoi. Vrea să devină mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară, în vară. Actrița a fost în culmea fericirii. Iar acum este deja cu gândul la următoare sarcină!

  • Aceasta mai are două fiice împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: pe Rita și pe Vera.

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă pentru a patra oară. Fiica ei, Rita, chiar i-a precizat faptul că și-ar dori un frățior.

N-aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. El își dorește sigur. Rita zicea că da, dar un frățior„, a declarat Laura Cosoi, pentru WOWnews.

Cum este în rolul de mamă

Întrebată ce fel de mamă este, Laura Cosoi a mărturisit că este una blândă, însă este ajutată mult și de fiicele sale. Micuțele înțeleg din prima ceea ce mama lor încearcă să le transmită și astfel există înțelegere și pace.

Sunt blândă, nu știu dacă sunt mai blândă decât Costin, dar amândoi le punem limite. Nu zic de două ori ceva. Când nu e voie, nu negociem. Uneori nu-mi ies toate situațiile. Încerc să fiu mult mai îngăduitoare, să pun-n coș lucrurile care chiar contează, adică să nu sar cumva cu gura pe ele imediat. Doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mereu mie„, a mai spus actrița, potrivit sursei citate anterior.

Citește și  Bianca Drăgușanu lasă garda jos. Face declarații în premieră despre mama lui Gabi Bădălău