Draga Olteanu Matei, în comă la spital. A fost la un pas să-și piardă viața

Vineri noapte, marea actriță Draga Olteanu Matei a fost la un pas să-și piardă viața. Artista a ajuns în comă la spital.

A ajuns în comă la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, în urma unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei a fost la un pas de moarte.

Draga Olteanu Matei, în comă la spital. A fost la un pas să-și piardă viața

Conform declarațiilor Dianei Cimpoeşu, coordonatoarea secţiei ATI de la de Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon”, prezentate de Agerpres, “Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice. În primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI”.

draga olteanu matei

Pe 24 octombrie actrița a împlinit 87 de ani

Cu doar câteva săptămâni în urmă, una dintre cele mai iubite actrițe ale României a împlinit frumoasa vârstă de 87 de ani. Într-un interviu pe care l-a dat anul trecut, Draga Olteanu Matei spunea că încă are energie și privește cu speranță către viitor.  „Mulţumesc lui Dumnezeu, mă simt bine. Presupun că la vârsta asta îţi mai slăbeşte vederea, îţi mai slăbeşte auzul, îţi mai încetineşte pasul. (…) În orice caz, eu simt energie în mine, eu mai simt energie.

Cât o mai fi…Ce a fost rău a trecut. Ştiu de la maestrul Beligan că nu te costă nimic să zâmbeşti, şi să fii amabil cu toată lumea. Şi nu din calcul fac asta, mie îmi sunt dragi oamenii. Pe fiecare îi întâmpin cu braţele deschise. Cred că asta îmi şi dă energie” a declarat aceasta.  Draga Olteanu Matei locuiește de câțiva ani în Piatra Neamț la o pensiune. Artista a fost căsătorită de trei ori. Cel de-al treilea soț, pe care l-a adorat, a trecut la cele veșnice în 2014. „Eu şi soţul meu suntem o singură persoană şi trăim fiecare moment împreună, clipă de clipă; sigur că trecem prin necazurile vârstei, că ajungi să nu mai vezi bine, să nu mai auzi bine, să te doară picioarele”, a povestit cu ani în urmă, Draga Olteanu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.