Drama lui Jador. Are grave probleme cu vederea

Unul dintre cei mai în vogă artiști din România trăiește o adevărată dramă. Artistul are grave probleme cu sănătatea și poartă o pereche de ochelari speciali.

Este iubit de toți românii, însă puțini sunt cei care știu că trăiește o adevărată dramă. Jador are grave probleme cu vederea și poartă o pereche de ochelari speciali.

Drama lui Jador. Are grave probleme cu vederea

La prima vedere, viața lui Jador este una perfectă, în realitate însă el trăiește o dramă. Pentru că are grave probleme cu sănătatea, nu se poate descurca fără o pereche de ochelari speciali. Acest lucru se întâmplă întrucât cântărețul nu poate distinge anumite culori. Diagnosticul pus de medici este discromație.

jador

„Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a mărturisit Jador în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și  Șoc la Puterea dragostei. Ella și Jador formează un cuplu din nou

I-a fost luat permisul de două ori

O altă problemă care pare să nu-l ocolească pe artist este cea a Poliției Rutiere. Cântărețul a recunoscut, de altfel, că a rămas fără permis de conducere de două ori. Mai în glumă, mai în serios, acesta crede că este cu adevărat blestemat

„Sunt unii polițiști de treabă, ai greșit, plătești. Dar să-mi zici că avem telefonul pe o aplicație… îl țineam așa. Nu e ca și cum vorbea la telefon. M-a mai oprit o dată un polițist, dar tot așa aiurea. Mergeam pe stradă, am făcut dreapta și el voia să vorbească cu mine. M-a ținut o oră să vorbesc cu el. Cum să-i iei permisul unui om aiurea, așa? E abuz de putere”, a declarat faimosul cântăreț. Chiar și așa, artistul continuă să îi încânte pe toți cu melodiile sale și să rămână numărul unu în topul celor mai buni.

Citește și  Clejanii își plâng în pumni. Ce pedeapsă a primit Margherita pentru accidentul auto sub influența drogurilor

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.