Drama prin care trece Mirabela Dauer. I-au fost scoși 52 de ganglioni. Oare va scăpa de această nenorocire?

Au trecut trei ani de când Mirabela Dauer a fentat moartea.  Artista a fost diagnosticată cu cancer și i-au fost scoși 52 de ganglioni.

În ultima perioadă, viața Mirabelei Dauer s-a transformat într-un coșmar. Artista are cancer și odată la trei luni face o operație.

Drama prin care trece Mirabela Dauer. I-au fost scoși 52 de ganglioni. Oare va scăpa de această nenorocire?

Este una dintre cele mai puternice cântărele din România, însă puțini știu coșmarul prin care trece în ultimii trei ani. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer în urma unor analize, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Totul a pornit de la o simplă răceală și, spre norocul ei, cântăreața a decis să meargă la medic.

A stat în operație șapte ore

s”Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea Vorbește lumea de la ProTV.

mirabela dauer

Mira s-a trezit cu o tumoră la rinichi și spune că ajutorul cel mai prețios l-a avut de la Dumnezeu. “După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, a declarat artista.

“Îmi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei”

Din acel moment, artista merge la control, iar medicii îi fac un tratament cu microbul tuberculozei. “Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură ședință, îmi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar a venit pandemia. Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a spus vedeta.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.