După 50 de ani de muncă, Corina Chiriac are o pensie ridicol de mică

Corina Chiriac e însă optimistă și speră în vremuri mai bune, chiar dacă a ajuns să se descurce greu din punct de vedere financiar.

După 50 de ani de muncă, Corina Chiriac are o pensie ridicol de mică

Într-un interviu acordat unei prestigioase reviste din România, Corina Chiriac a făcut dezvăluiri dureroase. Artista a afirmat că a fost obligată să reducă toate cheltuielile, altfel n-ar fi avut nici o șansă să se descurce cu banii. După o viață de muncă, aceasta nu se poate bucura de ce a adunat, pentru că a ajuns împovărată de griji.

Timp de 12 ani, Corina Chiriac a fost și moderator de emisiune, dar a spus stop sticlei și a preferat să stea mai mult acasă. Cum își petrece timpul acum cântăreața? Citește cât poate de mult, învață lucruri noi, dar are un mare of: se gândește că nu ar fi trebuit niciodată să scoată CD-uri pe cheltuiala proprie.

La ore fixe, iese din casă și hrănește pisicile și porumbeii din cartier

Așa, poate nu ar fi în situația în care se află în acest moment. Dar experiența de viață a învățat-o să răzbată în toate problemele. E un Scorpion care a supraviețuit mereu, pentru că are un spirit liber.

Ca să mai uite de necazuri și supărări, Corina Chiriac și-a făcut un obicei, de care ține cont zilnic. La ore fixe, iese din casă și hrănește pisicile și porumbeii din cartier și spune că acest lucru îi creează o reală plăcere și confort.

Corina Chiriac nu și-a pierdut însă speranța și are și un sfat pentru toți cei care o iubesc. Cântăreața îi învață ca în această perioadă grea să rămână mereu curioși și să iubească viața.

“Până o pierdem, să o iubim, să o trăim cu puțină încăpățânare, cu un pic de umor și cu gândul liber”, este de părere marea artistă a României.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata