Durere imensă la căpătâiul Mădălinei Manole. Femeia, care s-a stins din viață pe 30 ianuarie, a fost înmormântată

Mădălina Manole, astrologul care a murit subit la 38 de ani, s-a despărțit astăzi de cei care au iubit-o și apreciat-o. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum, în localitatea Răcari din județul Dâmbovița. Slujba religioasă s-a oficiat la Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, acolo unde s-au strâns zeci de persoane.

Totul a fost cu atât mai dramatic, cu cât, la înmormântare, mamei Mădălinei i s-a făcut rău. 

Mădălina Manole s-a stins fulgerător din viață, în seara zilei de 30 de ianuarie, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o. Prezenta horoscopul zilnic la mai multe publicații din România, iar ultimul an i-a adus cele mai multe colaborări cu presa online. În trecut, ea a putut fi văzută și la televizor pe mai multe posturi, printre care Prima TV și TVR. Anunțul morții a fost făcut de familia acesteia chiar pe pagina ei de Facebook.

Citește și  Monstrul din Pecica a fost demascat de propria soție. Bărbatul și-a violat fiica vitregă de doar 14 ani


Potrivit unor surse apropiate familiei, Mădălina Manole a fost internată anul trecut și se cunoștea că a suferit ceva complicații. Este vorba de colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal.

Mădălina a avut o ascensiune incredilă și de abia aștepta să-și pună planurile în ordine pentru anul 2023, an de la care avea mari așteptări. Aceasta reușea să stabilească din ce în ce mai multe colaborări în ultima vremea și devenea din ce în ce mai apreciată în domeniul ei.

Mulți dintre apropiații vedetei au declarat că au vorbit ultima dată cu ea de Sărbători și părea într-o formă fizică și psihică bună.

La bază, Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă astrologia a devenit profesia ei de bază. Pentru a interpreta cât mai corect mișcările planetare, a ales să studieze mai mult domeniul care a făcut-o celebră. Mădălina a prezentat ultimul horoscop pe data de 29 ianuarie.

Citește și  În aceste locuri Moș Crăciun nu ajunge niciodată