26 27

„E o boală psihică” Mircea Badea, secretul după 23 de ani de relație + Ce-i interzice partenerei sale să facă

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de peste 23 de ani și au o relație foarte discretă.

Mircea Badea nu este de acord cu gelozia în cuplu și spune că puțini știu ce înseamnă iubirea adevărată. Prezentatorul a vorbit în emisiunea sa de la Antena 3 despre gelozie, dar și despre verificatul telefonului.

Acesta este strict atunci când vine de relația sa de cuplu, fiind de părere că iubirea adevărată nu există decât într-o mică proporție în cazul cuplurilor din ziua de astăzi și că, de asemenea, sentimentul autentic de iubire nu are de-a face cu gelozia.

Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului”, a ținut să spună Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

Mircea Badea se declară împotriva geloziei. Jurnalistul a dat de înțeles că niciodată, în peste cei 20 de ani de relație cu Carmen Brumă, el nu i-a verificat telefonul.

Citește și  Angela Gheorghiu și iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr au aniversat 9 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi: ”Mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată!”

Mai mult decât atât, moderatorul TV susține că acest lucru ar trebui să-l facă fiecare bărbat.

 „Toată această „poliţie” pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte! Mai zic unii, „Păi, tu nu-i verifici telefonul?”. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”a mai spus Mircea Badea, în emisiunea „În gura presei”.