E oficial. Crește salariul. Vom avea 1000 de euro pe lună

Veste bună pentru angajații din România. Crește salariul. Vom avea 1000 de euro pe lună în 2024. Anunțul a fost făcut de Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului.

Până în 2014, crește salariul net al al angajaților din România, care va ajunge la suma de 1000 de euro pe lună. Se va aplica modelul de dezvoltare economijcă propus de PNL.

E oficial. Crește salariul. Vom avea 1000 de euro pe lună

Potrivit șefului Cancaleriei premierului, Ionel Dancă, salariul mediu net al angajaților din România urmează să crească până la 1000 de euro până în 2024. Majorarea salariilor din România (…) se bazează pe modelul liberal de creștere economică. Care va duce la un avans al economiei de peste 6% în 2024.

Guvernul liberal va realiza în următorii ani cele mai mari investiții cu din ultimii 30 de ani. Cu fonduri europene în valoare de 80 miliarde de Euro, care vor accelera creșterea economică a României. Și vor susține dezvoltarea economiei private care va crea peste 560.000 de noi locuri de muncă mai bine plătite până în 2024. Spre deosebire de PSD (…) modelul liberal de dezvoltare economică va duce la creșterea puterii de cumpărare a tuturor veniturilor salariale din România. În condițiile unei inflații scăzute de cca. 2%. Și fără majorări de taxe și impozite, a declarat Ionel Dancă.

Citește și  Reactia Gabrielei Firea, după ce Marcel Ciolacu a fost la un pas sa lesine

Câștigurile salariale ale românilor au crescut cu 7,8% în septembrie

De asemenea, potrivit gandul.ro, Ionel Dancă a precizat că în luna septembrie a acestui an, salariile românilor cu crescut cu un procent de 7,8%. “În cea mai dificilă perioadă de criză pentru România, am salvat locurile de muncă. Și salariile românilor au crescut cu aproape 8%. În condiții de normalitate și stabilitate (…) o guvernare liberală (…) va putea face mult mai mult pentru România și pentru români în următorii 4 ani.

E simplu! Se poate ca salariul mediu net din România să ajungă la 1000 Euro pe lună doar fără PSD. Fără o majoritate PSD în Parlamentul României care să distrugă modelul liberal de creștere economică”, a mai menționat Ionel Dancă.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.