E oficial. Walter Zenga a depus actele de divorț

Chiar dacă au pozat multă vreme în cea mai fericită familie, Walter Zenga și Raluca au ajuns la capătul drumului. E oficial. Walter a depus actele de divorț.

Au tot ce-și poate dori un om, dar nu se mai iubesc. Walter și Raluca Zenga se despart. E oficial. Walter a depus actele pentru divorț.

E oficial. Walter Zenga a depus actele de divorț

Au fost invidiați pentru modelul de căsnicie pe care l-au avut. Dar acum Walter Zenga a depus actele de divorț. Cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot fi împreună și au ajuns calea despărțrii. Potrivit evz.ro, fostul portar italian a făcut acest lucru chiar din luna august. Sursele spun că acesta își dorește o despărțire fără scandal de fosta sa soție. Drept urmare, după ce primul pas a fost făcut, acesta s-a mutat singur.

raluca zenga

 

Și-a angajat o echipă de avocați

Mai mult decât atât, sursele spun că aceasta și-a angajat o întreagă echipă de avocați, pentru că are o avere imensă. Se pare că Walter a mai pus problema despărțirii și în trecut, însă cea care a tras de relație a fost Raluca. Ea nu a vrut sub nici o formă să renunțe la căsătorie, întrucât a avut un statut dorit de multe alte femei. Se pare însă că cei doi nu au putut să ajungă la o înțelegere, nemaifiind prieteni nici măcar pe rețelele de socializare.

Ce a stat la baza despărțirii

Se pare că cei doi încetaseră să mai comunice, iar acest lucru i-a adus în situația de față. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, Walter rămâne același tată dedicat pentru cei copii ai săi. Walter Jr și Samira sunt vizitați zilnic de acesta. Mai mult, se aude că pe Walter l-ar fi deranjat mult că soția sa pleca în lume pentru a-și promova blogul personal. Sursele spun că acesta i-ar fi reproșat că are un anturaj greșit. În vârstă de 60 de ani, Walter rămâne o partidă pentru multe doamne și domnișoare, care abia așteaptă să-l vadă liber.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.