E una dintre cele mai apreciate artiste. Suma colosală pe care o cere pentru un eveniment

Când spui Loredana Groza, te gândești la frumusețe, talent și show de calitate. Care este suma colosală pe care o cere artista pentru a participa la un eveniment.

Dacă vrei să-ți cânte Loredana Groza la un eveniment, trebuie să ai portofelul plin. Care este suma colosală pe care o cere artista.

E una dintre cele mai apreciate artiste. Suma colosală pe care o cere pentru un eveniment

Frumoasa Loredana Groza nu spune niciodată nu când trebuie să cânte la un eveniment. Cu o singură condiție: să primească suma pe care o cere. Astfel că, oricine dorește să o aibă alături pe Loredana în cele mai frumoase momente, trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 12.500 de euro. Ce-i drept, Loredana face un show adevărat pentru că întotdeauna vine cu trupa ei de artiști de cea mai bună calitate.

loredana groza

Și Smiley are un tarif uriaș

Situația e asemănătoare și în cazul lui Smiley. Și acesta cere o sumă foarte mare când e vorba să presteze la un eveniment. Cine vrea să se bucure de prezența și prestația artistului, va trebui să aibă cel puțin 7000 de euro disponibili. Potrivit cancan.ro, dacă vă gândiți la un show complet, atunci va trebui să mai adăugați încă 3000 de euro. Dar pentru 10.000 de euro, Smiley vă arată ce înseamnă să fii un cântăreț de valoare.

Citește și  De ce nu vrea Smiley să o ia de soție pe Gina Pistol

10.000 de euro și pentru Antonia și Alex Velea

Se aude în târg că 10.000 de euro ar costa și un spectacol de 45 de minute în care să vă cânte frumoasa Antonia și jumătatea sa, Alex Velea. Iar dacă aveți norocul să vină însăși Carla’s Dreams sau Delia, puteți să puneți deoparte în jur de 15.000 de euro. Cea mai pretențioasă trupă se pare că e Phoenix, pentru care vă trebuie tot 15.000 de euro. Băieții de la Holograf, sunt puțini mai ieftini, aceștia mulțumindu-se cu suma de 10.000 de euro, iar cei de la Voltaj se aude că ar accepta să presteze pentru 8000 de euro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.