Emisiunea lui Dan Capatos nu va mai apărea pe sticlă

A suferit modificări în trecut, se întâmplă și acum. Emisiunea lui Dan Capatos nu va mai apărea pe sticlă în ziua de joi a săptămânii. Motivul ar fi modificarea grilei de programe.

Ca urmare a modificării grilei de programe, emisiunea lui Dan Capatos nu va mai apărea pe sticlă în ziua de joi. Dan Capatos a făcut anunțul luni, 21 septembrie 2020, în emisiunea Xtra Night Show.

Emisiunea lui Dan Capatos nu va mai apărea pe sticlă

Fanii lui Dan Capatos sunt triști. Emisiunea lor preferată nu va mai apărea pe sticlă de acum încolo în ziua de joi. Totul s-a întâmplat ca urmare a modificării grilei de programe. Potrivit lui Capatos, în locul emisiunii moderate de el, Antena 1 va difuza altceva.

Emisiunea a suferit modificări și în trecut

Dan Capatos a mai trecut printr-o asemenea situație și în trecut, când “Extra Night Show” a fost difuzată, în zilele de miercuri și joi, de la orele 00:30. iar în luni și marți programul rămâne cel obișnuit.

Citește și  Oana Roman, probleme mari în Paradis. Se desparte din nou de Marius Elisei?

dan capatos

„Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră”, a anunţat Dan Capatos, în acel moment.

Cine este soția lui Capatos

Despre prezentatorul emisiunii se știu destul de multe, însă puțini o cunosc pe soția sa. Monica Capatos este tot jurnalist și cei doi s-au cunoscut când ambii erau într-o relație. În plus, Monica mai avea doar puțin timp și se făcea nunta. Iubirea dintre Dan și Monica a fost atât de puternică, încât femeia a anulat totul și a rămas cu Capatos. Capatos a declarat la un moment dat că relația lor a fost una tumultoasă, dar în timp lucrurile s-au așezat.

Citește și  Ce studii are actualul primar al Capitalei. Gabriela Firea a urmat liceul industrial din Bacău

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.