Este cel mai bun remediu pentru a scăpa de pietre de la fiere și rinichi

Ceaiul minune în curele de slăbire dar și un remediu excelent pentru a scăpa de pietrele de la fiere și rinichi.

Este o plantă atât de simplă, dar totodată atât de benefică pentru a scăpa de pietrele la fiere și rinichi. Apelați la ceaiul de brusture și veți fi cu adevărat sănătoși.

Este cel mai bun remediu pentru a scăpa de pietre de la fiere și rinichi

Potrivit voxbiz.ro, ceaiul de brusture se remarcă prin incredibilele sale proprietăți detoxifiante. Pentru ca efectul să fie maxim, trebuie să folosiți doar rădăcina, care este o bogăție de săruri de potasiu, substanțe antimicrobiene și ulei volatil. Ceaiul de brusture are rolul de stimula funcțiile renale, elimină toxinele și elimină apa din organism. Motiv pentru care este cu totul excepțional în curele de slăbire. Totodată, ceaiul de brusture este diuretic, coleretic, antisifilitic, antidiabetic, antibiotic natural contra bacteriilor gram-pozitive, precum stafilococul auriu, streptococii și pneumococii.

Echilibrează nivelul de zahăr din sânge

Totodată, acest ceai reușește să echilibreze nivelul de zahăr din sânge și stimulează secreția de insulină din celulele pancreatice. Diabeticii au nevoie de 2 linguri cu rădăcină mărunțită de plantă la 500 ml de apă clocotită. Fierbeți ceaiul timp de două minute la foc mic, acoperiți și lăsați la infuzat apoi un sfert de oră. Se consumă călduț, în trei reprize.

Cum puteți elimina pietrele de la rinichi

Pentru a scăpa de neplăcutele pietre la rinichi, aveți nevoie de 2 linguri cu rădăcină de brusture mărunţită. Peste plantă se toarnă în 500 ml apă clocotită şi se mai lasă la fiert timp de două minute, apoi alte 15 minute la infuzat. Totodată, preparați și infuzia de turiţă-mare. O lingură cu plantă se opăreşte cu 500 ml apă clocotită. Se lasă la răcit, se strecoară cele două ceaiuri și se amestecă. Se consumă totul într-o singură zi. Specialiștii se repetă două zile. În ziua a patra, se reface examenul radiologic. Atenție. În perioada în care consumați ceaiuri, nu mâncați nici un fel de alimente care conțin calciu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.