EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Cine sunt noii primarii de sector

EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Bucureștenii și-au ales duminică 27 septembrie 2020 atât primarul general al Capitalei, cât și primarii de sector.

EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Unii politicieni sunt în delir, alții au lacrimi în ochi. Cine sunt primarii de sector câștigători.

EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Cine sunt noii primarii de sector

EXIT POLL. Rezultate alegeri locale București 2020. Duminică, 27 septembrie, cu mic, cu mare, locuitorii din București au ieșit la vot. Și-au exprimat clar opinia pentru că și-au dorit o schimbare.  Potrivit EXIT POLL, la sectorul 1 a primit votul bucureștenilor Clotilde Armand, cu 47%. Mare bucurie pentru Radu Mihaiu (42%), care începând de mâine va conduce destinele locuitorilor din sectorul 2 al Capitalei.

Egalitate la sectorul 5

Potrivit digi24.ro, cât privește sectorul 3, noul primar va fi Robert Negoiță, care a avut un procent de 39%.  În sectorul 4 al Capitalei, românii au ieșit la vot și l-au ales ca primar pe Daniel Băluță, cu un procent de 55% . Mai mulți politicieni își doresc enorm să devină primari al sectorului 5. În acest moment însă, la egalitate sunt Cristian Popescu Piedone și Cristian Băcanu, ambii cu un procent de 27,3%. Conform EXIT POLL, în sectorul 6 al Capitalei a câștigat detașat, Ciprian Ciucu cu 48,2%.

Citește și  Bianca Drăgușanu se mărită. Pentru a treia oară. Oare cine va fi alesul?

Primăria Capitalei a fost câștigată de Nicușor Dan

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, Nicușor Dan este omul care a reușit să o scoată din Primăria Capitalei pe Gabriela Firea. Acesta a câștigat alegerile din acest an cu un procent de 47,2%, față de 39%, cât a avut Gabriela Firea. O victorie spectaculoasă de care Nicușor Dan și oamenii care îl susțin se bucură enorm. Potrivit propriilor declarații, Nicușor Dan a vrut să devină primar al capitalei pentru că este dezamăgit de actualii edili. Mai ales după ce aceștia au semnat Pact pentru București care care nu a fost aplicat nici până în acest moment.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.