FAKE RUȘINOS LA ACCES DIRECT. ASISTENTA PLANGE PENTRU FALSA DEMISIE

După ce emisiunea Acces Direct a supus publicul unui fenomen jenant in ultimele multe luni și dupa încercari disperate de a prelungi telenovela inventată minuțios de producători, ieri a avut loc un nou eveniment menit să ducă povestea într-un penibil grotesc. Emily Burghelea a bocit de mama focului, la momentul presupusei demisii.

Cazul ‘’Vulpița și Viorel’’ i-a adus televiziunii lui Dan Voiculescu nenumărate amenzi, dar emisiunea nu se vrea oprită. Motivele sunt evidente, însă modul în care se încearcă un tip de relansare a subiectului este de-a dreptul deplasat. Cu lacrimi false și teatru de sufragerie, asistenta Mirelei Vaida, Emily Burghelea, a încercat să-și arate compasiunea față de invitații permanenți, Vulpița și Viorel, cuplul care obosește prin prezență și manifestare de nepermis de mult timp. E limpede că de aici încolo, toate site-urile de știri au titrat drama prin care trece Emily Burghelea, în încercarea ei de a ține cu dreptatea. Asistenta, cu machiajul la perfecție întins de lacrimile ce curgeau, parcă, la comandă, încearcă să-i lămurească pe urmăritorii ei cum s-a ajuns la această situație, intr-un video publicat pe instagram.

Așa cum probabil trebuie să pară, totul ar fi culminat cu demisia fetei, care, de data asta, n-ar mai putea suporta ce se întâmplă la Acces Direct. Dar ca sa pară totul și mai convingător și să existe diferențe de viziune care să dă greutate minciunii, un reporter al emisiunii a fost pus să nege spusele lui Burghelea și, astfel, să se mai prelungească, măcar din inerție… inepția.

Reporterul a vorbit live pe contul lui de socializare despre situația de la emisiune și despre demiterea asistentei. El susține că Veronica Stegaru nu a fost bătută de Viorel niciodată, iar reporterul, din postura de apropiat al familiei Vulpiței, nu ar fi putut permite una ca asta. În plus, acesta a lansat ideea că Emily Burghelea vrea să pară o sfântă.

În trecut, cam de fiecare dată când povestea de la Acces Direct pierdea audiență, s-au folosit tertipuri asemănătoare pentru a menține publicul și, eventual, pentru a trezi compasiunea celor de acasă pentru fata de la Vaslui. La un moment dat, Acces Direct anunța cu surle și trâmbițe că nu o mai invită pe moldoveancă, după ce postul ar fi decis să întrerupă colaborarea controversată. Intreruperea-soc a fost dată de o serie de reclamații trimise Consiliului Național al Audiovizualului. Reclamatii care s-au lăsat cu amenzi destul de mari. Și, totuși, atât de mici pentru postul care a produs bani în neștire cu această poveste.

Pe atunci, în urmă cu destul de puțină vreme, chiar Mirela Vaida făcea anunțul despărțirii de Vulpița.. normal, cu lacrimile aferente întregii invenții. S-au vehiculat mai apoi sumele pe care le-ar fi primit protagonișii scandalului cu iz de film pentru pensionarii lipiți de ecran când reapăreau, în glorie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Și, da, nimic nu s-a întâmplat vreodată. Totul a pornit de la un presupus viol la care ar fi fost supusă Veronica Stegaru, lucru care nu a putut fi confirmat. În schimb, notorietatea personajului a crescut vâzând cu ochii și a ajuns chiar să fie numită cântăreața și, mai trist, artistă. Așa s-a făcut ca Axinte de la Vacanța Mare să o ducă într-un studio și să-i facă o melodie care, deja deloc surprinzător, a devenit rapid ocupanta primului loc în preferințele ascultătorilor de pe YouTube.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.