Familia Pastramă i-a pus gând rău lui Pepe. Ion Pastramă îl vrea la pământ

De când a anunțat că se desparte de mama copiilor săi, Pepe e mai trist ca niciodată. Sursele spun că Ion Pastramă îl vrea la pământ.

E unul dintre cei mai iubiți cântăreți, dar nu are noroc în dragoste. Ion Pastramă îl vrea la pământ.

Familia Pastramă i-a pus gând rău lui Pepe. Ion Pastramă îl vrea la pământ

Cu o lună și ceva în urmă, Pepe a anunțat personal că între el și Raluca Pastramă nu mai este dragoste și aceștia vor divorța. În acel moment, cântărețul mărturisea că totul se va desfășura ca între doi oameni normali. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Între timp, s-a aflat că cel soția l-a înșelat cu un alt bărbat și totul a luat o întorsătură neașteptată. Potrivit playtech.ro, sunt din ce în ce mai multe zvonuri că familia Pastramă vrea să-l vadă pe artist distrus. Se crede că totul pornește de la tatăl Ralucăi, Ion Pastramă, el fiind cel care își învață fiica cum să-l pună la pământ.

Citește și  Bătaia pe care a primit-o a trezit la realitate. Brigitte Sfăt vrea să divorțeze de Florin Pastramă

Raluca vrea pensie alimentară de 70.000 de euro

Se aude prin târg că, la început, Pepe i-ar fi propus Ralucăi să îi dea locația unde află grădinița dar și o mașină de 70.000 de euro. În schimb, copiii ar fi urmat să rămână la Pepe. Aceasta însă nu a vrut să audă, mai mult se pare că vrea și barul din Victoriei, plus vila din Victorie, plus alte două mașini. Și, spun sursele, Raluca s-ar gândi și la cele două apartamente care acum sunt  închiriate. În plus, bruneta ar dori și o pensie alimentară de 70.000 de euro.

“E trist. Dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, spunea Pepe, în urmă cu aproximativ o lună.

Citește și  Fericire pentru fanii Andreei Mantea. A făcut publică prima fotografie cu iubitul său

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.