Fanii lui Carla’s Dreams sunt șocați. Artistul vrea să renunțe la muzică și să-și arate adevărata viață

Faimosul Carla’s Dreams a luat o decizie radicală. Nu mai vrea să cânte și s-a decis să renunțe și la mască. Care este motivul pentru care a luat această hotărăre la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Vreau să mă reinventez

Invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete, Carla’s Dreams a vorbit despre faptul că vrea să spună stop meseriei pe care o are acum. Artistul susține că nu e prima dată când s-a gândit la asta, însă pandemia i-a pus piedici. În plus, s-a săturat de o viață să trăiască cu masca pe față și își asumă să fie o persoană publică. „Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani.

Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat cântărețul.

Citește și  VIDEO: CADE CA SECERATĂ PE SCENĂ. DIN PĂCATE, CÂNTĂREAȚA A MURIT

A ales să se machieze alături de colegii lui pentru a duce o viață liniștită

Pe de altă parte, solistul a spus și de ce alături de colegii de trupă a ales să se machieze: pur și simplu vroiau să trăiască liniștiți și să nu fie permanent în vizorul paparazzilor. „Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costă”, a mai spus artistul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata