Feli a fost cerută în căsătorie. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu

Îndrăgita cântăreață Feli e în culmea fericirii. A fost cerută în căsătorie de iubitul și tatăl copilului său. Accept, pentru că ești cel mai bun prieten al meu, a spus cântăreața.

Bat clopote de nuntă pentru Feli. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul și tatăl copilului său.

Feli a fost cerută în căsătorie. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu

Este împreună cu iubitul său de câțiva ani și acum a fost cerută în căsătorie. Feli a făcut anunțul pe contul său pe Instagram, ba chiar și-a arătat și inelul de logodnă. Iată ce mesaj drăguț a postat aceasta pentru fani. ”Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm.

Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.”, a scris Feli pe Instagram. ”Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui “nevastă” ma simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a mai scris cântăreața.

feli si nora

Cum s-au cunoscut cei doi

Feli și logodnicul său, Cătălin, s-au cunoscut acum patru ani la un eveniment unde aceasta cânta. Pe Cătălin l-am întâlnit la o nuntă. El era invitat și eu cântam. pe 16 septembrie 2017. În primă fază ne-am împrietenit. Eram la o nuntă de prieteni comuni. El peste două zile pleca înapoi în Germania. După aceea, mi-a scris el la un moment dat pe Instagram. Mi-a plăcut lejeritatea lui, că e așa normal. (…) A venit când mi-am lansat eu primul mu album.

A zis că vrea să facă parte din amintirea mea. Mi s-a părut foarte drăguț. Ce m-a emoționat foarte tare a fost că în patru zile cât a stat, eu am avut crize de furie și nu l-am simțit că e supărat că nu am stat cu el… Acum s-a mutat de tot în Romănia. A fost foarte drăguț. Mi-a zis: “Uite, eu aleg cu inima. Nu pune presiune pe tine, dar eu aleg să încercăm să avem o relație”. Mi-a fost frică dacă n-o să fie ce trebuie, dacă o să-l deviez de la drumul lui”, a mărturisit artista.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.