Feli Donose face nuntă. Artista a hotărât să nu-și invite rudele îndepărtate la eveniment

Talentata cântăreață Feli Donose face nuntă. Artista spune că dorește să fie o mireasă desculță.

A fost cerută în căsătorie și acum Feli Donose face nuntă. Cântăreața vrea să fie o mireasă atipică, care să apară desculță.

Feli Donose face nuntă. Artista a hotărât să nu-și invite rudele îndepărtate la eveniment

E cea mai fericită femeie și spune că abia așteaptă momentul în care va deveni mireasă. Feli Donose face nuntă, însă nu vrea să invite și rudele îndepărtate. Numără zilele până când va fi alături de oamenii dragi și își dorește ca totul să aibă loc în natură. Aceasta a povestit pentru unica.ro și spune că vrea să fie o mireasă atipică, desculță. Mai mult, Feli a dezvăluit că nu vrea să fie un eveniment grandios, ci doar ceva discret. „Îmi doresc mult să fiu o mireasă desculță. Să dansez în iarbă cu tălpile goale și să ne înconjoare natura și oamenii pe care îi iubim și prețuim”, a mărturisit frumoasa cântăreață. Pe de altă parte, Feli Donose spune că nu vrea să invite la nuntă rudele îndepărtate. Și asta pentru că e un moment în care mirii nu au cum să se împartă la toată lumea.

feli donose nunta

 

S-a hotărât pentru 60 de persoane

După ce a discutat cu viitorul soț, s-au hotărât să nu cheme mai mult de 60 de persoane. Atât la botezul fetiței sale cât și la nuntă. „Cel mai important oricât de egoist ar suna este să fii tu fericit pentru că este ziua ta și seara ta acea petrecere. Totul este despre tine, nu despre ciocnit pahare ca să nu se supere mătușa mea din Mediaș sau mătușa din Mureș.

E o zi în care ai dreptul să fii egoist și să fie totul despre tine pentru că în general în viață, viața noastră este despre alții pentru că ne oferim altor oameni. Și atunci am zis să facem și ca mine și ca el, să găsim un echilibru.

Nu vrem să facem totul pe fugă. Cu siguranță când se va putea (în funcție de cum se așază lucrurile după perioada asta grea prin care trecem cu toții), o să ne punem la masă ca doi bătrânei și o să facem planul certându-ne că unul vrea cumva, celălalt vrea altcumva!”, a declarat artista. (C.L.)

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.