Ferească Dumnezeu. Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de Alex Bodi

Au anunțat că s-au împăcat, însă a showbizz-ul a fost șocat atunci când au auzit că Bianca a fost desfigurată de Alex Bodi.

La fel ca și prietena sa Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de Alex Bodi. Aceasta a primit lovituri puternice, în mașină.

Ferească Dumnezeu. Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de Alex Bodi

A fost desfigurată de iubitul său, Alex Bodi în urmă cu câteva luni. Bianca a declarat acest lucru după ce a divorțat. Mai mult decât atât, blonda a spus că a făcut și plângere la poliție pentru bătaia pe care a primit-o. Nici după ce au divorțat, cei doi nu au căzut la un acord. Bianca și Alex au început să-și arunce tot felul de cuvinte urâte pe internet. În plus, a pus o fotografie în care apare vânătă la ochi, dar și un mesaj care spune multe: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”. Bodi i-a răspuns imediat, fără să steaw pe gânduri: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”. Bianca nu s-a lăsat și a pus un screenshot dintr-o conversație pe care o avea cu un apropiat. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, spune cancan.ro.

bianca dragusanu

Să vedem ce spun autoritățile despre bărbăția ta

La un asemenea fotografie s-a potrivit și un mesaj pe măsură: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”. Chiar dacă nimeni nu s-a așteptat, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o. Dar el a spus că Bianca e vinovată. ”Poza respectivă, care a fost ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare, ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena.

Da, într-adevăr, noi am avut o ceartă atunci în mașină. Eu o duceam la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci… da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea pe tine cu pumnul că nu o să te repare nici cinci doctori, i-am zis-o clar. Și, într-adevăr, s-a învinețit”, a mărturisit Alex Bodi la Antena Stars.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.