Fericire maximă în familia Laufer. Alina și Ilan vor avea gemeni

Opt ani s-au rugat la Dumnezeu să le dea cel mai de preț lucru: un copil. Acum Alina și Ilan au aflat că vor  avea gemeni.

Nu-și mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor avea gemeni. Alina și Ilan Laufer abia așteaptă să îi strângă în brațe.

Fericire maximă în familia Laufer. Alina și Ilan vor avea gemeni

Este însărcinată în zece săptămâni, dar nu se aștepta la o asemenea surpriză. Alina Laufer și soțul său, politicianul Ilan, au aflat că vor avea gemeni. Imediat ce a primit vestea, Ilan a postat pe facebook un filmuleț și a lăsat un mesaj tulburător: “Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus politicianul.

Citește și  Scandal între Mircea Badea și Violeta Alexandru

A fost singură la inseminare

Femeie puternică, Alina a recunoscut că a fost singură la inseminare. I s-a spus că gemenii nu vor fi identici. “Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

alina laufer

Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru click.ro.

Citește și  Mirela Vaida speră să devină și mămică de gemeni. S-a apucat de treabă

La ce poftește viitoarea mămică

De când e însărcinată, Alina Laufer are tot felul de pofte care de care mai ciudate. Aceasta vrea ciorbe, acrituri și mai nou și… sushi. Alina se bazează pe fetița ei de 12 ani, Karina, rezultată din căsătoria cu artistul Jorge, că îi va fi ajutor de nădejde. “Au trecut 12 ani de la prima naștere, au apărut o grămadă de gadgeturi și toate nebuniile, am păstrat și câteva hăinuțe de la Karina, sunt la mama, abia aștept să cumpăr de toate pentru gemeni. Kari e acum la școală și i-am dat filmulețul cu frățiorii să îl vadă și ea. E fericită, am pregătit-o cât am putut de bine și pentru gemeni, sper să mă ajute. Am tot felul de pofte, am poftit la sushi recent…”, a declarat aceasta.

Citește și  Când începe Postul Crăciunului și ce trebuie să faceți în această perioadă

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.