Fiica Elenei Cârstea este soldat în armata americană

La 58 de ani, cântăreața Elena Cârstea e o femeie împlinită. Are o familie minunată și o fiică care este soldat în armata americană.

Cântăreața Elena Cârstea e fericită. Fiica sa, care este soldat în armata americană, s-a întors acasă din Coreea de Sud. Mezina Adriana a împlinit 21 de ani.

Fiica Elenei Cârstea este soldat în armata americană

Stabilită în America, Elena Cârstea, e în culmea fericirii. Vedeta a pus pe facebook fotografii emoționante. Fiica sa cea mică, care este soldat în armata americană, a revenit din Coreea de Sud. Aceasta a împlinit în aceeași zi și 21 de ani. Ambele fiice ale Elenei au îmbrățișat o carieră militară. Sanda, fiica cea mare, a rămas în America, iar cea mică își face stagiul militar în Coreea de Sud.

Elena Cârstea le adoră pe cele fiice, mai ales că le-a adoptat în România și le-a crescut cu multă dragoste împreună cu soțul ei, americanul Glenn Muttart. “Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în National Guard. Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întindeţi o mână de ajutor, faceţi cumpărături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”.

elena carstea si fiica

Cu câteva zile în urmă, Elena a scris cât de dor îi este fiica sa cea mica

”A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”. Pe 5 septembrie, când fiica i-a bătut la ușă, Elena a fost în culmea fericirii: ”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un  an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena, pe facebook.

Ajunsă la aproape 60 de ani, cântăreața spune că nu-I e frică că îmbătrânește: ”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o ştiai, noroc că mă ţin fetele tânără. Sufleşte nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte. (…) Mi-e dor de România, dacă aş putea, aş veni pe jos”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.