26 27

Fiica lui Dan Negru și-a găsit de muncă la doar 13 ani: ”Să vadă cum se câștigă banii”

Dan Negru (51 de ani) a debutat pe micul ecran în 1994, la TVR 1. Au urmat mai bine de 20 de ani petrecuți la Antena 1, iar din ianuarie a trecut la Kanal D, unde prezintă două emisiuni.

Dan Negru este foarte discret când vine vorba despre familia lui și mai ales despre copiii săi. Prezentatorul de la Kanal D își ține fata și băiatul departe de lumina reflectoarelor. Recent, însă a ”dat din casă” și a dezvăluit că cea mică, la numai 13 ani, și-a găsit primul loc de muncă și vrea să-i calce pe urme mamei sale, de profesie medic stomatolog.

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă.

E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat’, a povestit Dan Negru, potrivit cancan.ro.

Citește și  Jador, disperat după ce a fost jefuit. „Hoțul a fost în vacanțe cu cardul meu și a făcut cumpărături. O sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile”

Dan Negru povestește că niciodată copiii lui nu s-au lăudat că tatăl lor este celebru. Prezentatorul TV și soția sa, Codruța, au avut grija ca Dara și Bogdan să aibă o educație aleasă.

Soția lui Dan Negru stă departe de lumina reflectoarelor. Motivul?

„Codruţa e medic stomatolog și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică.

Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil, funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine, la noi în familie nimeni nu a divorțat.

Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc’, mărturisea Dan Negru.