Fiicele lui Vadim Tudor au ajuns pe mâna medicilor. Moartea tatălui le-a distrus

Nu s-au gândit niciodată că tatăl lor, renumitul Corneliu Vadim Tudor, se va stinge atât de devreme. Durerea a fost atât de mare, încât fetele Tribunului au ajuns pe mâna medicilor.

Puțină lume știe că după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fetele sale au ajuns pe mâna medicilor. Acestea au probleme cu sănătatea.

Fiicele lui Vadim Tudor au ajuns pe mâna medicilor. Moartea tatălui le-a distrus

Invitate în emisiunea Star Matinal, fetele lui Corneliu Vadim Tudor au vorbit despre cum au ajuns pe mâna medicilor. După moartea acestuia, acestea au avut mari probleme cu sănătatea.  Lidia, fiica cea mare, spune că a avut o cumpănă, întrucât a fost găsită cu o boală cardiacă și genetică, care s-a agravat după ce și-a pierdut tatăl.

Aveam o boală cardiacă, genetică, care s-a acutizat odată cu moartea lui, dar am grijă, merg la medic constant și încerc să fiu liniștită și să duc o viață fără prea mare stres”, a declarat Lidia.

Citește și  Ionuț Dolănescu e pus pe fapte mari. Renovează celebră vilă a lui Ion Dolănescu din Caimatei

vadim tudor si fiicele

Vadim Tudor i-a spus soției sale, în vis, că fiica cea mică trebuie operată

Nici fiica cea mică nu a scăpat de probleme, fiind obligată să se opereze de peritonită. Aceasta spune că tatăl său i-a spus mamei, în vis , acest lucru. „Mama îl visează în general. (…) Pentru ea e ca un semn și știe că se va întampla ceva în familie, ceva rău, cum a fost operația mea de peritonită, problemele Lidiei de sănătăte, scandal în familie”, a declarat Lidia.

Fetele spun că nu există săptămână în care să nu meargă la tatăl lor, la cimitir. Este, din păcate, singura metodă prin care-și pot alina dorul de el.  „Mergem cu mama la cimitir în fiecare sptămână. În primii 2 ani am mers zilnic, acum mergem o dată pe săptămână și asta ne ajută să ne alinăm dorul”, a mai spus fiica cea mare a „Tribunului”.

Citește și  O româncă și-a găsit sfârșitul în Thailanda în timp ce încerca să își facă fotografii cu o cascadă

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.