Fiul Andreei Podărescu a scăpat de ce a fost mai greu. Dumnezeu a făcut o minune

A fost internat zilele trecute la terapie intensivă, dar acum a scăpat de ce este mai greu. Cum se simte băiețelul Andreei Podărescu.

I-a implorat recent pe toți cei care o iubesc să se roage pentru sănătatea copilului său. Andreea Podărescu a dat o veste bună. Micuțul a scăpat de ce a fost mai greu.

Fiul Andreei Podărescu a scăpat de ce a fost mai greu. Dumnezeu a făcut o minune

Băiețelul Andreei Podărescu este internat la terapie intensivă, dar modelul spune că a scăpat de ce a fost mai greu. Mai mult, bruneta spune că nu a fost vorba de leucemie, așa cum a scris presa. Cel mic a contact însă un virus care i-ar fi putut fi fatal. ”Pentru prima dată, după foarte mult timp în viața mea, plâng de fericire! Da …fericire, dacă se poate spune asta, de pe un pat în spital și cu copilașul încă la perfuzii.

andreea podarecu si fiul

Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu, și tot sprijinul pe care mi l-ați acordat, fiecare în parte. Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înțeles de ce. Pentru Anthony, cele 48 ore au fost critice și decisive, pentru mine au durat 10 ani din viața mea. Dar nu mai contează, DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor.

Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală însă prințul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici, și pentru că Dumnezeu iubește îngerașii (copilașii trimiși de către el). Fiți binecuvântați cu toții și bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în viețile voastre! Pentru mine și Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat și iată că acum pot să-mi îmbrațișez fericită copilașul meu, care a suferit enorm in ultimele zile”, spune bruneta.

Nu a avut leucemie

Pe de altă parte, Andreea le transmite jurnaliștilor să nu mai dea diagnostice false, pentru că micuțul său nu a avut leucemie.  „PS: nu mai puneți în presă diagnostice fatale! Nu a avut leucemie! Mulțumesc! Toate mulțumirile sunt pentru voi toți, și nu în ultimul rând pentru cei mai buni medici de la spitalul, unde am fost și sunt în continuare internată! Te iubesc Anthony! Minunea vieții mele! Ai ascultat-o pe mami și ai fost puternic”, a declarat vedeta.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.