Fiul lui Kamara a fost operat

Momente grele în familia lui Kamara, de la Alb și Negru. Fiul său, micuțul Leon, a fost operat.

Băiatul lui Kamara, Leon, are mari probleme cu sănătatea și părinții fac eforturi mari ca să devină om normal. Acum, Leon a fost operat.

Fiul lui Kamara a fost operat

Micuțul Leon a fost operat pentru a șasea oară în Spania. Această ultimă intervenția a durat în jur de 40 de minute și s-a terminat cu bine. Băiatul cântărețului Kamara are probleme cu sănătatea, după ce a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Aceasta este o formă de paralizie cerebrală gravă pe care băiatul a căpătat-o la scurt timp după naștere. În scurt timp, Kamara, împreună c fiul lui se vor întoarce în țară. După trei luni însă se vor reîntoarce în Spania pentru un alt tratament. Pentru ca cel mic să poate merge singur, mai este nevoie de câteva intervenții cu celule stem.

Citește și  Vestea care a zguduit America. Donald Trump divorțează

Copilul se simte foarte bine

Leon este acum într-o stare bună și abia așteptă să revină acasă, a declarat Kamara pentru Antena Stars: „A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie.

Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon (…) peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv. Intervenția a durat 30 de minute – 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră”.

kamara

S-a născut la 36 de săptămâni

Potrivit declarațiilor fostei soții a lui Kamara, Oana, copilul s-a născut la doar 36 de săptămâni. Din nefericire atunci, acesta nu a fost introdus la incubator. A suferit atunci un stop cardio-respirator.  Se pare că aceasta este cauza acestor probleme cu sănătatea.

Citește și  Maria Constantin se pregătește de căsătorie

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special.

Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent.

Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.  Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva”, a mărturisit Oana.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.