Fiul lui Sile Cămătaru a primit trei ani de închisoare cu executare

I-a mințit pe judecători și a primit trei ani de închisoare cu executare. Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru fuge să nu fie prins de poliție.

N-a mai fost de găsit de către reprezentanții poliției iar magistrații au înlocuit măsura preventivă cu arestarea fiului lui Sile Cămătaru.

Fiul lui Sile Cămătaru a primit trei ani de închisoare

Este dat în urmărire generală, dar polițiștii nu pot să dea de el sub nici o formă. Albert Balint, unul dintre băieții lui Sile Cămătaru a primit trei ani cu executare, pentru că a permis fără permis. Inițial acesta primise un mandat de arestare pentru că i-a mințit pe judecători că a fugit din arestul la domiciliu la spital. Când doctorii au spus că acesta nu a fost deloc la spital, magistrații au hotărât să-i dea o pedeapsă cu executare de trei ani. Când a auzit asta, fiul lui Sile Cămătaru a fugit și nu mai poate fi găsit de nimeni.

Speră că va rămâne în libertate până va naște soția

De ce se ascunde Albert de poliție? Potrivit spynews.ro, soția lui e însărcinată și speră că va reuși să fie liber până în momentul în care aceasta va naște și își va vedea bebelușul. Oamenii legii spun că acest lucru este însă puțin posibil, pentru că fotografia lui Albert se află cap de listă la rubrica Most Wanted. Dar asta nu e singura veste proastă pentru Albert. Pentru că recent i s-au contopit pedepsele aplicate anterior: „Contopeşte pedepsele aplicate anterior, aplicând inculpatului Balint Albert Florian pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. Aceasta urmează a fi executată în regim de detenţie. Pedeapsa cea mai mare – 2 ani şi 6 luni. La care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite – 6 luni)”.

Și fratele lui Albert a primit o condamnare: va planta panseluțe pe străzi

Nici Dani, fratele lui Albert, nu o duce mai bine. Și el a fost condamnat într-unul din cele două dosare pe care le are. Acesta a scăpat mai ieftin, a primit cu suspendare și urmează să panseze panseluțe pe străzi și să măture frunzele prin parcuri. În total, va trebui să muncească 70 de zile în folosul comunității.  „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare. Stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare. La care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni). În final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, au decis magistrații.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.