Fiul lui Vanghelie, petrecere cu trenuleț de Dom Perignon. Nota de plată s-a ridicat la 80.000 de euro

Când te numește Alexandru Vanghelie, nimic nu e prea mult sau prea scump. Alexandru a dat petrecere la mare cu trenuleț de Dom Perignon.

Distracție la cote maxime și trenuleț de Dom Perignon. Așa a arătat ziua de naștere a fiului lui Vanghelie.

Fiul lui Vanghelie, petrecere cu trenuleț de Dom Perignon

Cu doar câteva zile în urmă, fiul fostului primar Vanghelie a organizat la mare petrecere cu trenuleț de Dom Perignon. Nota de plată a uimit asistența, dar pe Alexandru nu l-a deranjat. A petrecut cât a putut într-un club de fițe din Mamaia. Acesta și-a sărbătorit în avans ziua numelui, însoțit de cei mai apropiați prieteni. Sursele spun că, extrem de pretențios, acesta le-a cam dat de furcă angajaților clubului.

Șampanie de trei litri

Perecerea a început cu sticle de șampanie Dom Perignon, de trei litri fiecare și a continuat cu un trenuleț din același soi. Adică vreo 40 de sticle de șampanie așezate ca soldații, din care invitații s-au servit cu poftă. Potrivit surselor, nota de plata a fost una la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Adică, vreo 80.000 de euro.

vanghelie

Într-un interviu oferit unei televiziuni, tata Marian Vanghelie a declarat că petrecerea băiatului său, în plină criză sanitară, a fost și cu ocazia zilei de naștere.  “Nu fac parte din lumea asta, nu sunt pasionat de cluburi, dar el este la o vârstă la care se poate simți bine o dată, de două ori pe an. Băiatul meu a fost cu niște prieteni. A fost ziua lui pe 16 august, dar nu a putut să și-o serbeze atunci, așa că a plecat acum, pentru două zile, la mare”, a declarat Marian Vanghelie pentru Libertatea.

În timpul studiilor, Alexandru a stat în America într-un apartament luxos

Despre cât de mult iubește luxul fiul lui Marian Vanghelie se știe de mult timp. De altfel, au fost descrie multe momente în care el a dat petreceri grandioase. În plus, în perioada în care a studiat în America, el a stat într-un apartament pentru care fostul primar a plătit o sumă foarte mare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.