26 27

Fiul Patriziei Paglieri, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său. Nu vrea să-l cunoască niciodată

Franco, fiul Patriziei Paglieri nu și-a cunoscut tatăl niciodată și nici nu intenționează să o facă.

Până la vârsta de 14 ani, Franco a știut că tatăl său a murit. Doar atunci Patrizia i-a spus adevărul, iar tânărul a luat o hotărâre: nu vrea să-l cunoască. Simpatica italiancă susține că a încercat cât a putut să-și păstreze familia, însă când a ajuns să fie amenințată cu moartea, a pus capăt relației și și-a văzut de viața ei.

„Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău”

„Nu m-a căutat, nici eu nu l-am căutat după ce am auzit anumite povești, să zicem, despre el, că nu era cea mai bună persoană, dar sincer nu am avut nevoie să îl caut.

Cred că e mai rău să îți pierzi un tată în momentul în care știi că a fost un tată bun și a avut un accident, sau lucruri de genul, dar când știi că efectiv persoana respectivă nu a vrut să te cunoască, nu ai nici tu o dorință. Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău”, a povestit Franco la Antena Stars.

Citește și  Dieta cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. A renunțat la trei alimente

Mai are doi frați vitregi

Deși e greu de crezut, tatăl său i-a plătit o pensie alimentară mai mică de 100 de lei. Pe de altă parte, băiatul vorbește foarte frumos de cei doi frați vitregi pe care îi are, cu care mai păstrează legătura.

„Nu vrea să aibă de-a face cu mine. Eu mereu zic că tată nu e cel care te face, e cel care te crește. Știu că mai am doi frați vitregi, care sunt în Italia, am mai ținut legătura cu ei, sunt oameni super. Eu nu știam de existența acestor frați vitregi până acum 6-7 ani. Ne-am întâlnit acum câțiva ani la Milano”, a povestit Franco.